karriär

Deskform söker en innesäljare

 

Arbetsbeskrivning:

Ett kontorsarbete på heltid där du på ett aktivt sätt letar upp nya potentiella kunder (B2B) och tar hand om en del av orderhanteringen på den befintliga kundstocken. Säljkontoret ligger i Helsingborg med ett glatt team på 3-4 personer. I början kommer du att få en gedigen utbildning som behandlar sortimentet och orderhanteringen inklusive utformningen av ritningar/kundorder. Du kommer även att besöka fabriken i Tjeckien som är vårt moderbolag. Tillträde önskas snarast.

 

Kompetenskrav:   

Vi söker Dig som är runt 30 år, självgående, flexibel och van vid ett högt tempo. Datorvana är ett måste, fördel om du behärskar ritprogram för kök. Det är också en fördel om du har erfarenhet från försäljning i en köksbutik och att du har en naturlig affärsanda.

 

Intressant? Du är välkommen att kontakta vår kontorschef Juraj Tokarik tel: 076-622 37 90 eller vår säljchef Sven Mårtensson tel: 076-622 37 91 och skicka in din meritförteckning till e-mail: goran.tokarik,deskform,com  eller  sven,desk-form,se  eller  tokarik,deskform,com

 


 

Deskform söker en utesäljare

 

Arbetsbeskrivning:

På ett aktivt sätt leta upp nya potentiella kunder (B2B) och ta hand om en del av en befintlig kundstock. Arbetet omfattar ca 150-200 resdagar per år med en till två hotell övernattningar i veckan. Din utgångsbas blir säljkontoret i Helsingborg där du bör vistas ca 1-2 arbetsdagar per vecka. I början kommer du att få en gedigen utbildning som behandlar sortimentet och orderhanteringen inklusive utformningen av ritningar/kundorder. Du kommer även att besöka fabriken i Tjeckien som är vårt moderbolag. Ditt arbetsredskap blir en tjänstebil (s.k. poolbil ej för privat bruk), notebook och mobiltelefon. Tillträde önskas snarast.

 

Kompetenskrav:   

Vi söker Dig som är runt 30 år, självgående, flexibel och van vid ett högt tempo. Du får stor frihet med tydliga mål. Det är en fördel om du har erfarenhet från försäljning ute på fältet och att du har en naturlig affärsanda.

 

Intressant? Du är välkommen att kontakta vår säljchef Sven Mårtensson tel: 076-622 37 91 och skicka in din meritförteckning till e-mail: sven,desk-form,se  eller  tokarik,deskform,com